Rochiile cu imprimeu in dungi

rochie_cu_imprimeu_in_dungi_1
In ultima vreme am discutat atat de mult despre rochiile cu imprimeu, insa am exploatat atat de putine modele dintre cele propuse pentru acest sezon de primavara. Adoram rochiile de dama cu imprimeu floral, insa pentru a nu incuraja rutina in materie de garberoba, e timpul sa aducem in prim plan si rochiile `dungate`. Sunt o alegere clasica si totusi fresh, care te poate salva in momentele in care simti ca vrei un outfit ca la carte, cu influente moderne si totusi iesit din tipare.

Fie ca vorbim de linii groase sau subtiri, drepte sau cu forma mai…`ondulata`, rochia in dungi apare ca o oportunitate de a exploata dinamismul si conturul tinutei, astfel incat sa ne punem in valoare silueta in orice moment al zilei!

Imprimeul are la baza jocul atipic al liniilor, care ii dau o nuanta ultra moderna. Iti recomandam sa porti pantofi cu toc cat mai inalt si subtire; ar fi de preferat ca acestia sa imbine albul si negru gasit in imprimeul rochiei. Ca nota discordanta, poti opta pentru o geanta cat mai colorata: rosie, roz sau albastra.

rochie_cu_imprimeu_in_dungi_2rochie_cu_imprimeu_in_dungi_3

Rochia- Burberry style

Cand privesti acest pattern, care este primul lucru ce iti vine in mine? Daca esti o fashionista dedicata ne vei spune ca te gandesti la Burberry, si… da, ai avea mare dreptate. Imprimeul are puternice influente britanice, specifice brandului Burberry, care de-a lungul anilor ni s-a intiparit in minte prin exploatarea creativa in materie vestimentara a combinatiilor dintre liniile albe, rosii, negre si spatiile mari crem dintre acestea.

Poti asorta rochia cu o geanta by Burberry, caci acestea ar fi complementare, iar pantofii iti recomandam sa fie crem deschis sau nude. Rezultatul: un look elegant cu influente british.

rochie_cu_imprimeu_in_dungi_4rochie_cu_imprimeu_in_dungi_5

Rochia- imprimeu pastelat

Nici atunci cand vine vorba de rochia cu linii, nu reusim sa scapam de pastel! Pentru ca designerii sunt motivati de florile primavaratice, rozul este peste tot, in cele mai variate nuante. Rochia pe care ti-o propunem are un imprimeu deosebit, ce are la baza jocul liniilor albe ce delimiteaza spatii `umplute` de culoare.

Cureaua din talie pune accentul in zona soldurilor, definind perfect conturul siluetei tale. Rochiile cu linii sunt apreciate pentru efectele de alungire pe care il ofera siluetei. In functie de tipul de silueta se poate alege imprimeul `dungat` ce va contura trupul.

rochie_cu_imprimeu_in_dungi_6rochie_cu_imprimeu_in_dungi_7

 Va recomandam noua colectie de Rochii de zi,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/rochia-dungata-linii-fine-pentru-o-silueta-conturata-perfect/

Trimiteți un comentariu

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Mai nouă Mai veche