Stilul navy aduce vara mai aproape!

stilul_navy_aduce_vara_mai_aproape_1
Un trend care ne aduce vara sub nas, nu numai in garderoba, este stilul navy sau stilul „marinarului chic”! Cu siguranta ai in dulap cel putin un sacou navy sau o rochie alba cu linii albastre sau… albe. Poate chiar o pereche de sandale cu talpa de pluta si barete albastre. Nu credem ca ai aruncat acea geanta impletita cu bareta din sfoara… nu-i asa ca o adori? Doar o porti in fiecare vara cu tine in concediu, pe litoral.

Stilul navy propune outfituri ce urmeaza liniile tinutelor cu specific inspirat din uniforma fortelor navale, iar aici ne referim la culoarea albastru marin (sau negru), linii albe subtiri sau groase, accesorii cu elemente specific „marinaresti”, gulere cu fundita È™i curele cu noduri marinaresti.
Intotdeauna am adorat barbatii in uniforma, de ce nu am adora si femeile in uniforma! Très chic!

stilul_navy_aduce_vara_mai_aproape_2

Hai sa vedem ce poti purta si cum poti avea parte de un look navy cat mai chic si feminin! Piesele de rezistenta ale unui outfit navy arata cam asa:
Fusta navy

Fusta navy este un item extrem de versatil, o poti purta atat la un pantof sport cat si la o pereche de pantofi cu toc. Ai mai multe optiuni:

- fusta clos cu dungi groase (rosu, negru, albastru),
- fusta pana cu dungi albe subtiri,
- fusta din Tulle albastru-marin sau
- fusta cu pense late si linii albe.

Poarta fusta navy in combinatie cu o camasa albastra sau alba si un sacou navy. Ai toate elementele pentru un look ca la carte! Adauga un accesoriu cu tenta „marinareasca” si vei avea parte de un efect chic & unic.

stilul_navy_aduce_vara_mai_aproape_3stilul_navy_aduce_vara_mai_aproape_4

Rochia navy

La fel ca fusta de dama cu influente maritime, rochia navy este potrivita pentru orice tip de eveniment. Poti opta pentru o rochie navy simpla, cu cordon in talie si petrecuta peste sani, pe care sa o porti la office. Poate iti doresti o rochie cu guler inspirat din clasicul design al sacoului masculin, de culoare albastru-marin,  careia sa ii accesorizezi o curea lata din metal si o pereche de pantofi albi cu dungi albastre.

Sau ce spui de clasica rochita cu model navy: nasturi aplicati in stil militar pe bust, croi tip clos cu 2 dungi albe in partea inferioara si fundita alba la gat. Un outfit grozav pentru o plimbare pe faleza! Gasesti chiar si modelul clasic mai simplificat, efectul fiind dat de culoarea albastra si pozitionarea nasturilor, in rest atitudinea ta face totul!

stilul_navy_aduce_vara_mai_aproape_5

Sacoul & trench-ul navy

Sacoul & trench-ul sunt 2 dintre cele mai apreciate piese din garderoba in acest seon! Daca mai adaugam si elementele navy, acestea devin cu adevarat irezistibile!

Designerii iti propun o multime de modele pentru sacouri, de la sacouri cu design clasic puternic masculin pana la cele cambrate ultra feminine. Alegerea iti apartine. In functie de gust si stil. Trench-ul il poti alegere dupa croi sau culoare. In categoria navy este inclus si paltonul din lana camel sau gri.

Mai tii minte marinarii din povestile copilariei? Ei bine, poti aduce personajele preferate la viata, cine stie, poate ti se trezeste pofta de calatorit pste mari… si peste tari!

Toate panzele sus, ne punem pe shopping online!

stilul_navy_aduce_vara_mai_aproape_6

Va recomandam noua colectie de primavara - vara pentru femei, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/stilul-navy-stilul-care-aduce-vara-mai-aproape/

Trimiteți un comentariu

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Mai nouă Mai veche