dyfashion.ro

Fusta de tip creion – LaFemme

fusta-de-tip-creion-la-femme-1

Cu fusta creion poţi să creezi outfituri vestimentare versatile


Sunt şi am să fiu mereu adepta articolelor vestimentare versatile, clasice, care nu se demodează niciodata şi care se pot purta în diferite stiluri şi contexte. Aşa că probabil o să vă povestesc la nesfârşit despre hainele cu care poţi crea ţinute inepuizabile şi am să pledez până n-am să mai pot pentru ele!

Fusta de tip creion este o piesă absolut necesară care face minuni în zilele în care nu poţi dedica foarte mult timp în faţa oglinzii. Nu ai nevoie decât de un pic de imaginaţie care există în fiecare dintre noi dacă o laşi să curgă şi câteva accesorii. Păi ia să vedem!

Ei bine, cu fusta asta creion poţi să creezi outfituri de orice natură, de orice fel,  în 2-3 minute eşti ca şi scoasă din cutie!

Pentru o ţinută cocktail ai nevoie de o pereche de pantofi stiletto, o cămaşă diafană cu voalănaşe şi o geantă plic. Bineînţeles că bijuteriile nu trebuie să-ţi lipsească!

Poate că un colier statement sau o pereche de cercei lungi sunt gata să-ţi completeze outfit-ul. Nu ai nevoie de mult ca să arăţi impecabil. Aminteşte-ţi că less it`s more! Noi femeile avem tedinţa de a ne complica excesiv şi ajungem să ne pierdem în detalii fără rost.

Dacă alegi ca fusta să fie neagră sau albă se va preta în orice situaţie. Ştiu că mă repet în ceea ce priveşte neutralitatea şi lipsa excesivă a detaliilor, dar abordând simplitatea totul devine ireproşabil şi nu în ultimul rând câştigi mai mult timp.

Nu mă înţelege greşit, dacă fusta are o fundă, nu am să-ţi spun să o tai cu foarfeca! Ba dimpotrivă, detaliile mici, de bun gust și în cantitatea potrivită sunt binevenite.

fusta-de-tip-creion-la-femme-2fusta-de-tip-creion-la-femme-3


La birou, fusta conică sau creion cum este denumită în mod frecvent, o poţi asorta în stil clasic cu o camaşă albă sau o bluză fără mâneci sau dacă vrei ceva mai sofisticat, poţi opta pentru un plepum(volan în talie). Pe acesta îl regăseşti aplicat pe jachete, bluze, etc. Schimbi pantofii cu unii mai comozi şi eşti gata să faci impresie colegilor!

Şi cu siguranţă fusta noastră dragă se descurcă bine şi in cazul ţinutelor casual. Cu pantofi sport, tenişi sau ghetuţe plus o jachetă de motociclist sau un cardigan, obţinem bine merci un look urban style  de milioane! Îţi pui o brăţată masivă pentru efect, schimbi cluch-ul cu o geantă maxi sau un rucsac şi gata, baby! Eşti sexy, fabuloasă şi comodă. Slavă Domnului că trăim în epoca asta şi că nu ne mai încorsetează nimeni corpurile şi sufletele!

Pe lângă modelul clasic, elegant al fustei cu pricina, La femme îţi propune un mic şiretlic. O variantă despicată , cu buzunare pentru  o notă ştrengărească, dar totodată plină de şarm şi desăvârşire!

fusta-de-tip-creion-la-femme-4fusta-de-tip-creion-la-femme-5


Hai că te-am convins! Pe LaFemme fustele sunt disponibile și accesibile pentru buzunarul oricărei femei care se respectă.

VEZI COLECTIA DE FUSTE LA FEMME AICI

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2017/02/fusta-creion-lafemme/