dyfashion.ro

Rochii in stilul adoptat de Michelle Obama

rochie-in-stilul-adoptat-de-michelle-obama-1

Tinutele stylish ale unei foste Prime Doamne – Michelle Obama. Cum sa ii adopti stilul.


Michelle Obama, fosta Prima Doamna a Americii, a atras atentia prin stilul sau vestimentar si a impresionat tot timpul prin tinutele pe care a ales sa le poarte la fiecare aparitie in public. E adepta tinutelor elegante, carora stie sa le dea o nota stylish.

In general, sotiile sefilor de stat sunt foarte conservatoare cand vine vorba de alegerea tinutelor si, poate de multe ori, putin rigide. Nu pot spune acelasi lucru despre Michelle, care a indraznit si careia de cele mai multe ori i-a si iesit.
Remarc ca poarta des curele, pentru a-si defini talia, coliere statement si bratari. Poarta cu incredere imprimeuri si combina intr-o maniera armonioasa diferite culori.

rochie-in-stilul-adoptat-de-michelle-obama-2rochie-in-stilul-adoptat-de-michelle-obama-3rochie-in-stilul-adoptat-de-michelle-obama-4
 
Pentru ca se apropie primavara iti propun doua rochii de pe StarShinerS in stilul adoptat de Michelle Obama.


Rochie LaDonna Delicate Harmony Cream


Iti doreai o rochie de zi in stilul celor purtate de Michelle? Rochia vaporoasa cu imprimeuri florale e alegerea perfecta. E si accesorizata cu o curea cu aplicatii manuale, detaliul aproape nelipsit din tinutele ei.

Pont pentru o silueta mai plinuta: O curea folosita pentru a marca talia mai sus de linia taliei, va da o forma feminina siluetei tale. Cu cat cureaua este mai lata, cu atat talia ta se subtiaza mai mult.

rochie-in-stilul-adoptat-de-michelle-obama-5rochie-in-stilul-adoptat-de-michelle-obama-6


Rochie StarShinerS Magical Date Black


Michelle adora rochiile in clos si o vedem in nenumarate aparitii purtandu-le. Alege si tu aceasta rochie neagra in clos, cu aplicatii din tulle pentru o aparitie eleganta si stilata.

Rochia in clos este foarte feminina si nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Fie ca esti invitata la un eveniment, fie ca iei cina cu iubitul tau e alegerea perfecta.

rochie-in-stilul-adoptat-de-michelle-obama-7rochie-in-stilul-adoptat-de-michelle-obama-8

Admiri stilul vestimentar al fostei Prime Doamne? Incepe sa iti construiesti o garderoba in acest stil, plecand de la sugestiile facute de mine mai sus.

VEZI AICI SI ALTE MODELE DE ROCHII ELEGANTE

Sursa articol:
http://starsblog.ro/tinutele-stylish-ale-unei-foste-prime-doamne-michelle-obama-cum-sa-ii-adopti-stilul/