15 Rochii Office Elegante - Stil și Rafinament pentru Fiecare Zi la Birou

Rochie Moze albastră cu nasturi la bust și cataramă în talie
Rochie office cu nasturi la bust și cataramă decorativă în talie. Are decolteu în V petrecut, rever crestat, mâneci scurte și croi cloș. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 90% poliester, 10% spandex.

 

Descoperă colecția completă de rochii office elegante la magazinul nostru partener!



Rochie Moze neagră cu mâneci lila
Rochie elegantă office cu mâneci duble. Are decolteu în V, mâneci scurte și croi conic. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 90% poliester, 10% spandex.



Rochie Amalia fucsia cu nasturi și curea în talie
Rochie office cu nasturi la bust și curea detașabilă în talie. Are guler ascuțit, decolteu în V, mâneci lungi și croi conic. Fără căptușeală, se închide cu fermoar lateral. Material: stofă. Compoziție: 92% poliester, 8% elastan.



Rochie Kathy bleu conică office cu accesoriu în talie
Rochie office cu pliuri și accesoriu elegant în talie. Are decolteu rotund la baza gâtului, mâneci trei sferturi și croi conic. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 92% poliester, 8% spandex.



Rochie Carmen bleumarin cu cataramă și cordon în talie
Rochie office cu cordon nedetașabil în talie. Are decolteu rotund la baza gâtului, mâneci trei sferturi și croi conic. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 92% poliester, 8% elastan.



Rochie Lavinia bordo cu cataramă în talie
Rochie office elegantă accesorizată cu cataramă nedetașabilă în talie. Are decolteu în V petrecut, mâneci trei sferturi și croi conic. Fără căptușeală, se închide cu fermoar lateral. Material: stofă. Compoziție: 92% poliester, 8% elastan.



Rochie Malina bej cu imprimeu la bust și curea în talie
Rochie cu fermoar la bust și curea detașabilă în talie. Are guler ascuțit tip cămașă, mâneci scurte și croi conic. Fără căptușeală. Material: stofă. Compoziție: 95% poliester, 5% elastan.



Rochie MBG albastră cu rever la bust
Rochie office cu rever la bust. Are decolteu în V, mâneci scurte, croi cloș și buzunare funcționale. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 95% poliester, 5% elastan.



Rochie Mira verde cu nasturi la mâneci și curea în talie
Rochie office cu nasturi decorativi pe mâneci și curea detașabilă în talie. Are decolteu în V petrecut, mâneci trei sferturi și croi conic. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 92% poliester, 8% elastan.



Rochie MBG bleu cu cataramă strălucitoare în talie
Rochie office accesorizată cu cordon și cataramă nedetașabile în talie. Are rever clasic, decolteu în V petrecut, mâneci scurte, croi cloș și buzunare funcționale. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 95% poliester, 5% elastan.



Rochie Kathya peach conică office
Rochie office cu pliuri și accesoriu elegant în talie. Are decolteu rotund la baza gâtului, mâneci scurte și croi conic. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 92% poliester, 8% spandex.



Rochie MBG fucsia scurtă cu volane la mâneci
Rochie office cu volane la mâneci. Are decolteu drept, mâneci scurte, croi cloș și buzunare funcționale. Fără căptușeală, se închide cu fermoar la spate. Material: stofă. Compoziție: 95% poliester, 5% elastan.



Rochie Ivone bleu cu nasturi și buzunare
Rochie office cu buzunare funcționale. Are guler ascuțit tip cămașă, mâneci scurte, croi cloș și se închide cu nasturi în față. Fără căptușeală. Material: bumbac. Compoziție: 95% bumbac, 5% elastan.



Rochie DY Fashion bej cu aplicație tip cravată
Rochie office cu aplicație tip cravată. Are guler ascuțit, decolteu în V, mâneci scurte și croi conic. Fusta este căptușită, se închide cu fermoar la spate. Material: bumbac. Compoziție: 98% bumbac, 2% spandex.



Rochie DY Fashion albastră cu aplicație tip cravată
Rochie office cu aplicație tip cravată. Are guler ascuțit, decolteu în V, mâneci scurte și croi conic. Fusta este căptușită, se închide cu fermoar la spate. Material: bumbac. Compoziție: 98% bumbac, 2% spandex.

Trimiteți un comentariu

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Mai nouă Mai veche